/ Min vardag /

TO MOVE ABROAD

Många frågar mig om det har varit jobbigt att ha flyttat utomlands. Om jag fått hemlängtan och bara velat åka hem. Alltså mitt svar är nej.

För mig har det inte varit jobbigt att ha flyttat till Frankrike. Flytten hit var inte jobbig, och tiden jag har bott här har inte heller varit jobbig. Jag har liksom alltid haft i tanken att jag bara kan boka flyg och komma och hälsa på i Sverige om det är så att något händer, eller om jag bara vill åka dit helt enkelt. För mig har det inte varit jobbigt att flytta utomlands för jag hade redan varit i Nice fleeera gånger sedan jag var 14 år, så det har känts som mitt hem sedan långt tillbaka. Och jag älskar att bo här. Wow, älskar det verkligen. Och jag känner mig även glad över att jag har så fina vänner här i Nice, att jag även har min pojkvän. Så mitt svar är, nej jag trivs här hemma i Nice så bra att jag inte ser mig flytta någon annanstans. :* x Michelle-Mariolina

A lot of people has been asking me if it was difficult for me to move absoad. If I want to go home. My answere is no.

for me it hasn't really been that difficult to move to France. To move here was easy, and the time I have lived here has also been easy. I have always had in my thoughts that I can just book a ticket and visit Sweden if something happens, or if i just want to visit. I think that it hasn't been that difficult because I have already been in Nice several times from the age of 14. And I just love to live here, wow I really love it. And I feel so happy to have my friends and boyfriend here. So my answere is no, it hasn't been difficult and I really see myself living here. :*#1 / / Anonym:

Hej!
Jag är lite nyfiken på ditt jobb som du brukar nämna då o då. Är bloggen ditt jobb och hemsidan? Lite hur ser en vanlig arbetsdag ut osv :)