/ Min vardag /

NYTT ÅR OCH NY GARDEROB! 


 

Nytt år! Ny garderob! Jag känner verkligen att 2017 ska bli mitt år då jag hittar min stil lite mer. Och jag har redan faktiskt börjat. Nu har jag blivit duktig på att rensa ut kläder från min garderob, och jag ger bort/säljer mycket kläder. Och istället så köper jag nu kläder som verkligen går stil i stil. Jag tycker att det är härligt när kläderna har en röd tråd, att alla outfits ska ha en viss typ av färgskala. Jag satsar mycket på svart, vitt, grått och beige. Mycket neutrala färger. Beige passar alltid superbra till blont hår och svart är alltid klassiskt och snyggt!

Mina favoritplagg just nu som jag går i flitigt är min vita skjorta, min Chanelväska, och svarta skinnbyxor. Älskar att bara vakna upp och sätta på mig en outfit och se snygg ut! Causal och snygg!

Jag tänkte hur som helst tipsa er om att verkligen inte missa Rabbles rabattkoder online. Jag använder mig utav de ofta, man får verkligen så mycket mer för pengarna! ;) Just nu har Nelly 80% rabatt och Ellos och NA-KD har 70% rabatt. Så missa inte!

Här nedan ser ni mina favoriter hos Nelly som du hittar här, Ellos som du hittar här och NA-KD som du hittar här. Har ni något favoritplagg här nedan?RABBLE - NELLY, NA-KD & ELLOS
 


/ Häger till vänster: 1 här & 2 här /
/ Häger till vänster: 1 här & 2 här  /