/ Om mig /

FIVE THINGS ABOUT ME- Är verkligen en frukostmänniska. Äter alltid en ganska normalstor frukost (helst havregröt och en kopp thé eller kaffe)! Suuperviktigt för mig. Sen äter jag inte mer förrän på eftermiddagen när jag börjar bli hungrig.

- I am really a breakfast person. I always eat a kind off big breakfast (porridge and a cup of coffe or tea)! Soo important for me. And then I don't eat until the afternoon when I'm hungry again.

- Min favoritmat just nu är Ratatouille med en god sallad! Försöker att äta mer vegetaiskt och I love it!

-My favourite food right now is ratatouille with a good sallad! I always try to eat vegetarian and I love it!

- Jag klarar typ inte av att ha målade naglar. Vet faktiskt inte varför, haha. Gillar att ha de naturliga utan något nagellack, eller i så fall gärna i en rosa/beige't nagellack om jag ska ha det!

-I can't have painted nails, haha, I don't know why actually. I like to have them natural or in a beige/pinkcolor if I reallywant nailpolish.

- Om det är något jag sysslar med som jag är väldigt intresserad av så försöker jag alltid ge 100%. Blir väldigt "in to what I'm doing", vilket jag tycker är kul! Då ser jag resultat snabbt.

- If it's something I am doing, I always give 100%. I always get very "in to what I'm doing". And it's nice to see the result.

- Jag dricker verkligen sjuuukt mycket vatten. Tycker det är så hälsosamt och gott, och speciellt nu jag bor i värmen så dricker jag mer! Mättar också jättebra<3

- I drink soo much water. I think it's healthy and good!