/ Mitt halvår med EF 2016 /

PROMENADE DES ANGLAIS


Bilder från Promenade Des Anglais / 

Promenade Des Anglais. Alltså hur vackert är det inte här?! Jag har inte riktigt fattat att jag är här än. Haha, ja det har liksom gått 3 månader snart. Men det är så märkligt på något sätt, att jag faktiskt ska flytta hit alldeles snart. Att jag alldeles snart ska flytta ihop med den jag älskar. Det är så häftigt, och alldeles, alldeles underbart!
/ Mitt halvår med EF 2016 /

PICS FROM THE LAST DAYSHittade en väska i Galeries Lafayette som jag blev sååå kär i på direkten. Den kommer från märket Pinko! Hur perfekt är den inte? J'adore!

 

Än är det så himla varmt här om dagarna i Nice (nätterna och mornarna är ibland rätt så kyliga..). Och jag bara älskar att promenera runt i staden och fota palmträden. De är så vackra./ Jacka från Pull And Bear, klänning från Mango & väska från Michael Kors /

På flygplatsen...mami åkte hem igår, åh, hade så mysigt och roligt ihop med henne! Så det blev såklart tårar när hon åkte hem till Swedenland. Men vi ses snart igen..!
 


..avnjöt en juice hos Joe And The Juice på flygplatsen innan jag vinkade av mamsen. Jag tog en Joe's AMG som var gjord på äpple, mynta och ingefära, den var god! Dock är min ABSOLUTA favoritjuice Hangover Heaven. Alltså den väljer jag jääämt, får typ cravings nu ju....

 
..och en fin bild med Promenade Des Anglais, när jag och mamma tog en kvällspromenix!

/ Mitt halvår med EF 2016 /

JAG ÄR TACKSAM FÖR....

 

...att jag litade på min magkänsla och bestämde mig helhjärtat för att åka till Frankrike och studera franska. Det har givit mig så otroligt, otroligt mycket! 

...mina fantastiska vänner som är så himla saknade i Sverige. Kommer vara så himla härligt att åka och hälsa på hemma, och kunna umgås med dom.

..att ha min mamma här i Nice! Det känns så bra i hjärtat att vara återförenade efter tre månader.

...att jag har så bra kompisar här i Nice

..vädret! Kan man skriva så? Jag känner mig mindre gnällig när vädret är härligare!

Vad är du tacksam för just nu?