/ Min vardag /

I SISTA STUND..


Ett skepp kommer lastat med ett långt meddelande.. IGEN!

Har så mycket tankar som snurrar i huvudet just nu. Eller egentligen så hinner jag inte tänka så mycket, jag typ stressar ihjäl. Som ni vet så åkte mamma iväg igår till Stockholm, och nu måste jag fokusera och klara detta på egen hand. Känns sjukt läskigt att flyga ensam för första gången på söndag natt..man vill bara sitta på planet dit nu och inte oroa sig för att något ska gå fel.

Och på toppen av all stress så har touchen på min Iphone 5S slutat fungera..har varit in med den två gånger på lagning och den funkar fortfarande inte..och nu tredje gången den var på lagning så fick jag reda på att den är fuktskadad och typ inte går att laga..och plus att min iphone jag använde tidigare inte heller fungerar som den ska..vilket flyt jag har! Kommer få köpa en ny telefon om ingen av telefonerna kommer gå att laga. Känns sjukt ledsamt att behöva lägga pengar på det nu såhär i sista stund. Pengar som jag verkligen hade behövt till typ mat i Frankrike :/ aja..vi får se hur det går imorgon! Ska försöka sova nu. Puss på er <3 


 
 
/ Modefavoriter /

HIGH NECK DRESS

/ HERE /
 
/ Min vardag /

VINKAT AV MAMMA ♥

Har vinkat av min mamma på tågstationen denna morgon. För er som inte vet (eller jag har inte ens berättat detta för er) så gick min mamma på en arbetsintervju när vi var i Stockholm, som gick bra. Och hon åkte alltså iväg till Stockholm denna morgon, och så kommer hon hem på söndag kväll...och jag åker till Frankrike på söndag morgon. Vi kommer alltså inte kunna säga hejdå på riktigt med kramar och sånt när jag åker. :/ Så nu vet jag inte riktigt när jag kommer se henne igen, känns tungt och jobbigt. Är lite mesig, började gråta bara av att skriva detta.. ♥

Klart det känns jobbigt. Nu känns allt mer verkligt. Att jag inte kommer se vännerna eller kunna umgås med alla på ett tag. 

Nej usch gud..kände bara att jag ville skriva av mig. Sitter och skriver med mamma på facebook och tårarna bara rinner. Hon har verkligen varit en bästa vän sedan pappa gick bort, och det har liksom varit vi. Vi blev två helt plötsligt och vi fick bli starka tillsammans. finnas där för varandra, gråta och muntra upp varandra. Det är därför det känns så jobbigt att vinka av henne, för det känns som jag förlorar henne med på något sätt. Men jag försöker hela tiden tänka att det här inte är "hejdå" utan att jag tänker att vi ses snart igen. Då känns det bättre. 

Nu måste jag äta lite, sminka mig IGEN och sedan traska till jobbet..vill inte se helt gråtfärdig ut ;)

 

ÄLSKAR DIG!!! ♥