/ Tankar och texter /

Monday


Jag känner mig så jäkla omotiverad till exakt..ALLT just nu. Omotiverad och oinspirerad. Och jag vet inte alls vad det beror på. Jag längtar bara bort just nu, bort till den 4 juli och till Frankrike. Vill bara att tiden ska ticka fram snabbare så att den där dagen kommer. 

En vacker dag ska jag älska nuet och det liv jag lever. Det som är. En dag ska jag inte längta till framtiden, eller längta tillbaka till en tid jag saknar. Jag ska bara älska nuet och det som finns. Fan. Varför kan det inte vara nu för?!
/ Resor /

"Nyp mig!"


Det känns fortfarande helt overkliget (men så verkligt) att jag ska åka till Nice i sex månader (eller längre) den 4 juli. Känner bara "NYP MIG I ARMEN!!!".

Det här är det bästa jag någonsin gjort, och på EF Språkresor (som jag åker med) har man varit väldigt hjälpsamma, svarar alltid om jag har några som helst frågor! Så det gör att jag verkligen känner mig i trygga händer! 

 
 
Promenade Des Anglais i Nice


 
 
 Hit tog vi bilen ut från Nice, till Eze - kolla vilken fantastisk utsikt!


 
 
 
Nice är absolut den bästa staden i hela världen tycker jag! Och nu känns det verkligen som jag är ett steg närmre till att faktiskt flytta hit en väldigt vacker dag..! 

Beställ din gratis EF katalog här! http://my.ef.com/Michelle.Mering Björklund
 
 
 
/ Min vardag /

En härlig helg!

 

Haft en supermysig och rolig helg. Är dock lite tröttis denna söndag! I fredags blev det utgång, och igår blev det vinglögg (och god mat), med härligt sällskap! Så det var roligt!

Även julhandlat och julpyntat! Och mamma har invigit sin julkalender. Skall visas sen!


 
 
God mat, gott sällskap igår på Skiljebo!