/ Min vardag /

Blue Top


Älskar denna topp från Bik Bok här 

Det fick bli den här blåa toppen! Lite 'färg' kan väl kanske vara bra i vinter tänkte jag hahah! ;) annars känns det som jag mest har mörka kläder nu under vinterhalvåret. Kommer nog använda denna top mest till fest, eller på sommaren till en kjol eller ett par jeans-shorts!

 
 Hehe gjorde en liten video för att visa lite av vad jag köpt dem senaste dagarna och veckorna. Video är inget jag är bra på men haha lite kul ändå kanske med lite annat än vanliga inlägg! <3
 
Kommentarer (3)
/ Min vardag /

Min önskelista

My wishlist 2014


1. Dofljus i olika former, helst från Voluspa eller Yankee Candle! 2. Nikon coolpix 29700. 3. En mysig pyjamas! Önskar dock pyjamas byxor från Bondelid som finns att hitta hos MQ, i blått. 4. Kenzos parfym Flower In The Air. 5. Boken Not That Kind Of Girl, Akademibokhandeln. 6. Almanacka 2015 (helst i svart) från Akademibokhandeln. 
/ Min vardag /

Tribute to ABBA

Haft en jättehärligt kväll med mamma och ett par andra! Var alltså på en ABBA-konsert där en grupp personer sjöng låtar och så efterliknade dem den riktiga gruppen jättemycket. Så det var liksom en hyllning till ABBA och jag tyckte dem var riktigt bra, men jag säger som jag sa innan idag..ABBA alltid kommer vara ABBA och ingen är lika bra som dem..! Växte ju upp med den där musiken, pappa spelade jämt deras låtar om och om igen, lyssnar på låtarna än idag, går inte att tröttna.<3


Vi hade balkongplatser och det var superskönt för man såg jättebra och satt bara några stycken där uppe så det blev inte lika vilt som där nere hahah..


Supermysigt var det! Fanns en bar så man kunde köpa drinkar och mackor i pausen.


..och så en hederlig toalettbild haha..om ni undrar vad det är jag har på skalet så är det en korthållare, från Vendre!