/ Min vardag /

Hard work pays off

..och med den rubriken kan jag säga, PHU..! Alltså det här med att dela ut reklam på lördagar är ett jääkla jobb kan jag säga er. I början kände jag att det var ett SKITbra jobb och att jag skulle klara det aslätt..hahah, vill bara skratta mig själv i ansiktet typ ;P "Folk har hoppat av jobbet efter en gång för att dem inte klarade av det" sa chefen, och jag bara skakade på huvudet och sa "Jag förstår att det är ett tufft jobb, men jag klarar det här med vilja". Alltså näe, jag förstod inte alls att det var ett tufft jobb..men NU förstår jag det efter att ha gjort det 2 ggr. Första gången grät jag för jag fastnade med fingrarna i brevlådor (ja jag grät på riktigt), hittade inte vissa gator och var så trött på att springa upp o ner i alla jäkla trappor. Men nu andra gången så visste jag ju vad som väntade mig, så nu jäävlar!! Gick mycket bättre denna gång och tog två och en halv timme. Ska försöka slå det nästa gång! :D

 
Absolut bästa med att dela ut reklam är att jag hittar nya fina ställen, som denna plats på bilden! Vackert!
Kommentarer (0)
/ Nytt in /

Scorett


Hatt (299 kr) & sandaler (599 kr), Scorett

Var ju i stan igår på eftermiddagen, klippte håret och fick håret fixat och så var vi förbi inne på Scorett. Så köpte mamma ett par konjakfärgade sandaler till sommaren, och då passade jag på att köpa på mig en hatt därifrån! Är helt kär i den, den ser finare ut på än när den ligger sådär på golvet. ;)
Kommentarer (4)
/ Nöje /

Favoritserier


Älskar The Carrie Diaries! Det handlar ju då om Carrie från den vuxna serien Sex and the city, men nu handlar det om Carrie när hon var ung. Det här är en jättebra serie för alla som verkligen tok-älskar Sex and the city som jag! Det är precis samma typ av serie som Sex and the city, bara att denna serie riktar sig till lite yngre personer, har lite mindre sex, mindre vuxenprat, mer drama. I love it!

 
My all time favourite! Sex and the city! Hur kan man inte älska och inte veta vilken serie det här är? Jag avgudar serien, och jag vet inte hur många gånger deras quotes har räddat mig när jag varit i nöd. 

Det handlar om 4 kvinnors liv i New York, och dem alla lever helt olika liv men har en så stark vänskap till varandra som man önskar att man själv hade! Carrie, en skribent som skriver för en tidning om sex och om staden New York, en tjej som gillar att mingla och att vara glad, Charlotte är en mer "proper" person som i hela sitt liv väntat på sitt livs kärlek, hon är elegant och väldigt lugn men ändå festfylld vilket alal har gemensamt. Samantha som är den äldsta av alla fyra älskar sex, hon tänker bara på sex, haha. Sen har vi Miranda, en advokat som tänker väldigt mycket på sitt jobb, men hon är ändå en person som älskar sina vänner och att vara ute!


GossipGirl är den serie jag älskar allra mest, dels för att jag sett klart hela serien. Ligger mig varmt i hjärtat! 

I GG är det mycket drama, skvaller, fashion, fester, lögner, svek, och KÄRLEK. Gillar man kläder och att se ungdomar leva storstadslivet på upper east side och i Brooklyn så skulle du gilla denna serie. Det är dessutom en speciell person som postar allt skvaller om dessa personer, som tipsas av andra på en nätsajt, denna person kallas gossip girl. Och efter varje nytt skvaller slutar personen med "xoxo, gossip girl" - ahh det är så spännande, skulle vilja se om hela serien på nytt! I slutet av serien så avslöjas vem gossip girl är så jag vet ;)


OC är en av mina ABSOLUTA favoritserier, håller på och kollar på den nu. Är på säsong 2 så avslöja inget! 

Tycker att denna serie påminner lite om serien One Three Hill. Den handlar om ungdomar som bor i Oc, det festas, dem pluggar, det är kärlek och det är väl lite bråk här och där och det händer mycket ibland. Fast det jag tycker är bra med denna serie är att det inte är för överdrivet som med Gossip Girl till exempel. Den här är liksom en "vanlig" bra serie skulle jag kunna kalla den, haha. Så jag tror att många skulle kunna fatta tycke om den! Och så är Ryan så jäkla snygg.


Den här serien har jag faktiskt hemma, och den är sååå bra. The Hills är väl inte en så ny serie så det pratas väl inte så mycket om den här serien längre. Började följa den förut när den gick på MTV (nu har jag inte MTV längre så jag vet inte om den sänds där längre) och blev helt fast. Det är en verklighetsbaserad serie om Laurens liv, i början får man följa med när hon sätter fötterna hos Teen Vogue, du får se mycket mode och du får hänga med när Lauren och henens vän Whitney Port arbetar på Teen Vogue. Dock vet jag att i sista säsongerna så brer dem på mycket och då vet jag inte hur mycket verklighetsbaserat det är, men annars tycker jag att det är en bra serie som du kan kolal i sommar!