/ Min vardag /

Juni månad


Här kommer lite bilder från mitt juni 2014. Det har varit en jättebra månad! Gått ut andra året på gymnasiet har jag gjort, grillat och firat skolavslutningen med härliga klasskompisar. Gick ut på krogen en kväll med ett gäng härliga tjejer!

 
Fikat, ätit god mat på uteserveringar, umgåtts med vänner, lagt lite pengar på sommarshopping, gått på bio och såg "Förr eller senare exploderar jag" som var superbra, jobbat.

 
Firade midsommar och gick på cityfestivalen. Det har hänt massa mer..!! Det känns som jag gjort mycket fast ändå inte mycket alls, hmm hur kan det komma sig? Det har varit en bra månad hur som helst!
/ Nöje /

This song

Alltså den här låten..tycker den är grymt bra. Älskar introsoundet. Hörde denna låt igår när jag kollade på filmen "I could never be your woman" som föresten också var superbra!Filmen handlade iallafall om en kvinna (Michelle Peiffer, som jag föresten är namngiven efter!! coolt va haha..) som är skild och har ett barn. Hon jobbar som filmproducent eller nånting sen kommer en ung supersnygg kille och söker en roll i en tv-serie..och ja, sen händer det lite saker! Den är rolig och jättebra!


Trailern ser ni här nedan, fast trailern får filmen att verka sugig bara så ni vet!

Kommentarer (0)
/ Modefavoriter /

Jeane Blush


Kolla!! Världens sötaste kläninng hittar ni på Nelly.com. Just nu kostar den dessutom 195 kr, ord pris är 399 kr. Just nu har dem ju supermycket rea, missa för gud skull inte det! Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen eller här för att komma till rean.
Kommentarer (1)