/ Min vardag /

Vilken bra fredag

Vilken bra fredag jag haft idag! Vaknade vid nio-tiden och gick mot kicks vid tio och fick mina bryn noppade. Dem är ju så himla trevliga på kicks i shoppingcentret i igor och jag är väl lite utav en stammis där så dem bjöd på noppningen..! köpte lite bra sminkprodukter också som jag får visa senare. 

Åt sushi till lunch och sen har jag varit hemma, fick lite skolarbeten gjort och kollat oc! Äääälskar oc(!!!) Måste rusa nu faktiskt, ska till bion och se "The Family" som börjar 17.30! Sen blir det pizza och mys framför Let's dance ikväll...!


Godaste sushin jag ätit, den var SÅ färsk och god!! Smälte i munnen
 

 
Nu går jag ut såhär! Ha en fin fredagkväll mina vänner! 
/ Skönhet /

5 tips för din hud

Rengöring är mycket viktigt och bör göras regelbundet. Morgon och kväll. Smuts tenderar att samlas på huden och gör den matt och livlös under tiden. Smuts och svett kan också orsaka akne och pormaskar.

Det snabbaste sättet att få hyn att se fräschare ut är att dricka mycket vatten. Det hjälper även kroppen att bli fri från gifter. En uttorkad hy är inte en välmående hy.

Fysisk träning är viktigt för att ha en bra hud. Att låta huden svettas ordentligt renar.

För mycket stress är dåligt för din hud. Så se till att du får tillräcklig vila. Finnar runt hakpartiet är ett direkt tecken på stress och magproblem.

När du smörjer in dig med en kräm i ansiktet, smörj in från mittenpartiet av ansiktet och utåt.

/ Musik /

The big bangDen här låten är så jäkla grym, fast jag fattar inte musikvideon till låten riktigt men det är väl inte världens grej. Huvudsaken att låten är skön!