/ Tankar och texter /

Vilket är bäst?

Vad tycker ni är bäst? Att vara singel eller att vara i ett förhållande?

Eller, det kanske inte finns något som man tycker är bättre..man kanske bara gillar läget som det är när man är singel och sen är det ju så härligt att vara i ett förhållande, såklart. Det finns mycket bra med både att vara singel och att vara i ett förhållande, men vad väger upp bäst?
 
Under den senaste tiden har jag tyckt att det varit bra och till och med bättre än bäst att vara singel. Jag trivs med att vara singel. att få kunna jobba mer med mig själv, att ha lite mer frihet och att få bestämma saker ensam, göra lite som man själv vill och känner för, jag kan lägga mer tid på mina vänner, familjen och andra saker som för mig är viktiga.

Men jag kan ju inte jobba med mig själv i evigheters evighet. Någongång måste jag hitta rätt. Någongång måste jag känna mig redo, kommer jag någonsin att bli redo? Helt redo?
 
När jag ser människor posta söta pussbilder överallt, och när jag ser andra skriva gullegulliga texter till varandra så känner jag hur jag också saknar det där. Kärleken.
 
Jag saknar kärleken. Att vara kär, så kär att du får fjärilar i magen och blir alldeles bubblig inuti av att bara tänka på din kärlek. Att tankarna bara går till en speciell person. Jag saknar dem där sömnlösa nätterna och det där eviga smsandet. Saknar att kunna somna på kvällarna och känna att jag älskar någon.

Men bara ibland saknar jag det. Än så länge är det bara me, myself and I. Och jag gillar läget som det är.
 
Kommentarer (2)
/

April


Om någon säger april 2014, så tänker jag direkt på att det här var min månad. För det var verkligen min månad! April 2014 kommer jag komma ihåg med att jag fyllde 18, var i Paris och spenderade 6 helt uuuuunderbara dagar där, (tog min armani oskuld..viktigt viktigt haha..!), årets första grillning, kommer komma ihåg de varma dagarna, att hela västerås blev så mycket gladare, kajenmys, Goteborg med finaste, alla flummiga dagar i skolan med vännerna. Det har varit en bra månad men det har funnits riktigt pissiga dagar emellanåt, blir lite less när jag tänker på det. Men allt händer av en anledning och jag ser det också som att jag fått lite mer i "bagaget" eller i ryggsäcken jag bär på. Det man inte dör av blir man bara starkare av, och starkare har jag definitivt blivit.
/ Månadens kap /

Bästa köpet i april

 
 
Bästa köpet i april, helt klart min plånbok från Michael Kors. Välspenderade 85 euro!