/ Min vardag /

30 september

Hej på er gott folk! Vilken bra måndag det varit! Jag känner mig ovanligt pigg och glad faktiskt. Igårkväll tränade jag och ska idag också bege mig till gymmet runt klockan 5, längarrrrr!! Är så träningspeppad nu, därför att jag äntligen vågat släppa taget om saker som bara bidragit till dåliga saker, vilket varit synd men i livet måste man släppa vissa saker för att välkomna annat i sitt liv. 


Kolla vad min mamma gjorde! Fin va? Hon är otroligt duktig, ska lägga den på pappas grav, och så är det 3 hjärtan som är jag, mamma och pappa. :)


Min myströja som jag tagit fram som jag köpt för ungefär 2 år sen på DM-Mode, Älskar pippitröjor! 

Kommentarer (6)
/ Skönhet /

Foundation - LANCÔME


Foundation, LANCÔME i färgen 02 "Lys rosé"

Under den senaste tiden har jag använt mig utav denna foundation från märket Lancöme. Tidigare har jag ju blogagt om min BB creme som jag tycker om starkt, men bb cremen är inte så täckande och fungerar mest som en dagkräm med lite färg i. Så bb cremen använder jag endast de tillfällen då jag inte orkar/har tid till att fixa mig. Så jag köpte en ny foundation som är skitbra! Jag älskar den! Den mattar ner ansiktet så att den inte ska bli fet/oljig under dagen. 

Tips! Om ni är ute efter en ny foundation och inte vet vad ni ska välja så rådfråga dem i sminkbutiken och förklara hur du upplever att din hy är, blir den lätt oljig? Ja men då finns det mängder av bra produkter du kan köpa! Sök på nätet, och investera i dyra produkter för dem är oftast bäst.
 
Kommentarer (0)
/ Modefavoriter /

IVY TOP


 Du hittar den här

När jag såg denna top så tänkte jag endast - oh.my.god! Den är så fin, enkel men ändå classy. Älskar ryggöppningen och dem små detaljerna kring kragen där fram. För 349 kr på nelly blir den din! Åh..jag är kär. Vill ha den so bad.
 
Kommentarer (0)