/ Skönhet /

Manikyr


Fick en fransk manikyr. ♥

Idag var jag på Stadshotellet nere i deras mysiga spa och fick mina naglar fixade! Jag blev verkligen jättenöjd, och det var faktiskt första gången jag fått mina naglar fixade på en salong såhär, tro det eller ej.

Mina naglar målades med gellack så det här kommer att hållas fint i upp till 2/3 veckors tid. Sen utöver det att Soile målade naglarna så fick jag en parafin inpackning så nu är mina händer så himla mjuka och sköna! Kommer nog aldrig vilja fixa mina naglar själv längre efter det här, blev så nöjd!
Kommentarer (10)
/ Min vardag /

Äta bör man

Heej på er! ♥ är det redan onsdag?!? REDAN? Lovet är ju snart slut ju! Haha, varför går dagarna så snabbt för? Jag antar väl att dagarna går snabbt när man har roligt. Och ja föresten, både igår och idag åt jag så mycket godis och bakade chokladbollar idag som vi åt och gissa om jag har ångest....känns som jag tränat i onödan. Men men, äta bör man annars dör man hahah. Eller hur? ;)


Mhm, ännu mer ångest. Men Ben & Jerry är så otroligt gott, går ju inte att leva utan det. Dessa två är mina favvisar ↓♥♥♥
/

Take me away


..to a better place ♥

Hej på er kära söta bloggläsare. Äntligen är solen här! hoppas innerligt att solen kan stanna kvar, för det har varit fruktansvärt tråkigt väder dem senaste dagarna. och vet ni vad föresten, min mobil är sönder!! Den går inte att använda alls :'( haha varför ska jag alltid ha sån tur (ironisk) när det handlar om mobiltelefoner..? blir att köpa en ny snart då. Och om det inte är snart så hoppas jag att jag överlever ändå. Jajaaaa, nu ska jag äta någonting till lunch och fixa mig lite, ikväll sover jag inte hemma. Så ha det fint ♥

Har skaffat weheartit föresten, heter http://weheartit.com/Loveslittlethings där ♥

Kommentarer (2)