/ Outfits /

WhiteKängor - vagabond
byxor - Cubus
blus - Bik Bok 
Top/bh - Bik Bok
Armband - systers
 
/ Outfits /

SneakHär har ni en en liten tjuvtitt på mina kläder jag har idag,resten kommer senare. Vet inte om ni tycker det är kul att jag fotar sånt här då jag inte har någon märkvärdig klädsel oftast..klär mig lite hur jag vill bara, hehe. Ska iallafall ner till stan nu och HAAANDLA, min mamma fyller nämligen år imorgon, 1 april (haha, och ja jag fyller den 3 april kul va?) shiiiit  alltså har panik nu, vad önskar sig mammor?? min mamma önskar sig liksom nada! förstår ni min panik nu..? :( 
/ Tankar och texter /

Galet

Shit alltså. Nästa vecka på onsdag fyller jag 17 år. 

Tänk på onsdag, då är det exakt ett år kvar tills jag fyller den största siffran någonsin, 18 bast. En del av mig vill inte fylla år. En del av mig vill aldrig växa upp. Men en del av mig bara skriker och längtar efter att fylla den siffran man blir myndig och då man får göra och bestämma hur mycket man vill över sitt egna liv. 

17 år..försöker smaka på orden, sjutton sjutton sjutton. En etta och en sjua. Vad har jag gjort i mitt liv hittils? gud alltså, de flesta dagar i mitt liv har varit de bästa någonsin, vissa dagar har jag endast slösat bort på onödiga saker, många dagar har varit fyllda av tårar, många av skratt.

När man fyller år ska man ju också önska sig saker? Fast jag önskar mig ingenting i år. Jag gör faktiskt inte det. Jag är nöjd och glad som det redan är nästan, så det är väl bra? Men det enda jag önskar på onsdag, på min födelsedag, är att jag ska må bra och att jag inte ska tänka på dåliga saker som hänt den här veckan. Jag önskar bara att allt blir bra och att alla ska må bra. Det var väl en rätt bra önskning enligt mig och om gud nu finns så gör du väl att allt blir bra, eller hur gud? haha störd. Nej men jag önskar bara att jag får en enda dag då jag mår bra hela dagen för en gångs skull. Förstå lyckan när jag lägger mig på kvällen på onsdag. 17 åriga Michelle, snart blir hon vuxen och hon har redan varit med om det mesta. 

Galet.