/ Outfits /

Outfit in Nice Etoile


Shorts - H&m
Tröja - Gina Tricot
Skor - Din sko

Älskar att jag kunde gå i shorts, sandaler, magtröjor/linnen varjde dag och även på kvällen! Saknar det så himla mycket, mina dagar var BÄST i Nice. Här är jag i shopping centret Nice Etoile med 100 olika butiker. Gubben på bilden är en vakt som jobbade där och när han såg mig bli fotat så sprang han fram och ville vara med! Haha, detta har hänt ett flertal gånger nere i Frankrike. Alla vill vara med på bild! Haha, kul!
/ Nytt in /

Shopping


Nice Etoile är ett stort shopping center där det finns 100 olika butiker att gå in och handla i. Nice Etoile ligger på gatan Place Massena som är den mest kända gatan med otroligt många butiker!


Konstigt nog så shoppade jag inte så mycket i Nice, fick med mig dessa shorts och denna vita skjortan ↑ sen fick jag ju en dyr väska också så jag är nöjd!
/ Skönhet /

Purple & caviar

Innan jag reste till Frankrike (därför är händerna så vita, haha) så målade jag naglarna med caviar nails som ni ser på bilderna! 


Jag har sagt det här innan, men jag älskar att måla mina naglar med ciaté caviar nails. Denna gång målade jag endast en nagel på båda händerna med caviar nails, och resten fick bli lila. ♥
Kommentarer (2)