/

29 januari - med bästis

Hej där! Ligger i sängen just nu med Sandra bredvid mig, hon ska sova hos mig inatt så det blir supermysigt och sen så har vi ätit kvällsmat på en thairesturang som jag bara älskar♥ Har förövrigt varit en jätteseg dag idag, vet inte ens vad jag ska skriva om det mer än att det är skönt att komma hem och bara kolla på film, äta chips, popcorn och grönsaker med dipp med bästis, halleloja.Älskar dig min finaste, vad vore jag utan dig? Du är verkligen världens bästa människa som jag känner på denna planet som vi bor på. Du får mig att må så himla bra jämt, alltid du och jag ♥
Kommentarer (2)
/ Modefavoriter /

Mina favoriter just nu


1.
Nivea Nourishing day care, återfuktande ansiktskräm 2. Finaste rouget i färgen "coral lace" som finns på Make up store 3. Yves Saint Laurent parfym i doften "Parisienne". Luktar ljuvligt! 4. Min mascara som jag älskar troget som ger separata och långa fransar, är från Lancôme Doll Eyes!
/ Min vardag /

Söndag 27e januari

Heeej alla glada!! :) hur är det med er? Jag kom hem för kanske 1 timma sen, har varit hos min älskade systra mi enda sedan i fredags, så jag sov där och det var sååå mysigt. Dock vill jag inte prata om fredagen. haha. Mår som jag förtjänar denna söndag, är ganska (mycket) trött faktiskt. Har hunnit ta mig en dusch hemma, så nu ska jag låta håret torka, fixa lite naglar, äta lite mat, fixa ett historia arbete, gå och sola solarium även fast det är sjukt illa att göra det men jag gör det så sällan och dessutom får man mindre finnar av det, sen kanske bädda ner mig i soffan och kolla någon mysfilm.

Vad gör ni på söndagar? slappisdagar för er med eller? 
:)