/ Skönhet /

Lancome - Doll eyes

Några hade frågat för ett tag sedan om hur mascaran jag använder ser ut på, så nu har jag tagit en bild på hur resultatet med mascaran ser ut. Mascaran är från märket Lancome och heter Doll Eyes.Såhär ser den ut på mig! Man kan måla två lager så blir fransarna ännu längre, nu har jag bara målat slarvigt som tusan,  (Vet att ögonbrynen måste noppas, haha..) 


och såhär ser själva mascaran ut!
/ Nytt in /

Bikbok favoriter

Var inne i Bik Bok idag när jag var i ett stort shoppingcentrum här i Västerås, och allt jag tänkte på var att dom fått in mängder med fina kläder! Och här nedan ser ni vissa av mina favoriter som finns på bikbok.com;

fr. vänster finns här // här // och här
fr. vänster finns här // här // och här
fr. vänster finns här // här // och här
fr.vänster finns här // här // och här
fr .vänster finns här // här // och här

fr. vänster finns här // här // och här


Det som är så himla bra tycker jag med Bik Bok är att om man beställer något från internet, och sedan har öppnat förpackningen så kan man gå till närmaste Bik Bok butik och lämna tillbaka varan om man blir missnöjd, samt få pengarna tillbaka!

Vad tycker ni om Bik Boks kläder?
/ Outfits /

POLO

Woho, har ont i benen just nu. Gått runt hela dagen i ett shoppingcenter och shoppat kläder, men gott iallafall att mamma hade beställt hämtmat på spicy hot sturegatan som smakar ljuuuvligt!Här har ni en liten sneakis på vad jag hade på mig idag också!