/ Frågor och svar /

My 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, jag började i teater som jag velat börja med för ett bra tag sedan, gått på min första konsert som var med Jay-z. Sen har det väl hänt en hel del mer också som jag inte kommer på just at the moment.

Hur har ditt 2013 varit?
Mitt 2013 har bestått av både motgångar, framgångar, roliga äventyr, och sen har det funnits dåliga stunder också. Det har varit ganska så mycket upp o ner. Men det har verkligen inte varit någonting jag inte klarat av, har kämpat som en dåre för att ha kommit dit jag är idag och det är jag jävligt glad över. 


Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
11 juli, datumet då jag och mamma tog planet ner till Nice för att njuta av den franska rivieran i två veckor. Var så pirrig, glad och förväntansfull den här dagen.

 
Vad är din största framgång 2013?
Oh herre..det måste vara att jag blivit väldigt mycket starkare i mig själv. Vågar ta för mig ännu mer än vad jag någonsin gjort, är alltid mig själv och jag trivs med vem jag är för en gångs skull. 

 
Bästa köpet?
Lätt min Michael Kors väska, men risk för att jag låter cheesy så var den där stunden lite speciell när man gick in där i gallerian till märkesväskorna sen stod jag och velade men sen sa mamma "We take it!". Haha..


Vad spenderade du mest pengar på?
Det måste nog ha varit kläder, dricka och mat.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja haha första gången jag kom på blogg.se's startsida, och när bloggläsare sagt att jag har en bra blogg, då blev jag glad♥


Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
Timber med pitbull & Kesha helt klart, sen alla Nause låtar från City festivalen i västerås som blev helt insane.


Vem har du umgåtts med mest?
Har umgåtts med många men jag har mest umgåtts med Sandra, Sanna, sen under sommaren umgicks jag mycket med Aisha, Katti, Maria och company. Sen har jag umgåtts mycket med mamma, mormor och moster.


Vart reste du under 2013?
Jag var i Estland (Tallinn och türi) sen när jag var i Frankrike var jag i Nice, Monaco & Cannes.

Är det något du saknat år 2013 och vill ha 2014?
Mer upplevelser, helt ärligt. Har nog egentligen inte saknat det direkt så men jag vill ha mer upplevelser och det ska jag ordna.
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag gjorde inte så mycket, firade dagen med familjen, presentöppnande och massa tårta. Hade ingen fest tråkigt nog, det borde jag ha next year åtminstone.


Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Nej jag tror nog faktiskt inte det, jag är nöjd med 2013. jaghar varit med om mycket nytt, fått MASSA nya erfarenheter och utan alla dessa motgångar det här året så hade jag absolut inte varit där jag är idag (och den jag är idag mår väldigt bra!)
 

Vem saknade du?
Morfar & pappa, dem två männen som inte finns kvar i mitt liv och fortsätter ge sån tomhet. Saknat dem väldigt mycket, inte alls samma sak utan dem.

De bästa nya människorna du träffade?
Oj, har ju träffat så många människor som verkligen är bra. Sandras tjejgäng är otroligt härliga. Sen Aisha, Katti & Maria och alla dem andra som varit så goa. Och dem på min teater- tillsammans ska vi vara bäst..!

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Gå din egen väg även fast vägen är lite kringeli-krokig, du kommer hitta rätt då. Stäng ut alla dåliga tankar och personer och var glad, gör endast det du blir lycklig av, våga säga nej och säg ja oftare. Och en sista sak, ÄG detta året nu.

/ Min vardag /

Gifts

Jul och sånt är ju förbi men jag tänkte ändå visa vad jag fick i julklapp. Önskade mig inte så jätte mycket och såna märkvärdiga saker som kamera osv, men jag är nöjd med det som låg under granen till mig! :) Fick Parfym som jag så länge velat ha(!), doftljus, touchvantar, träningsband för mobilen (eller vad det nu heter..), godis och så fick jag pengar som jag köpte jacka och skor av. Sen fick jag lite mer men har redan glömt bort vad det var hahaha.


Alltså, raffaelo choklad<3<3<3


Älskar det här doftljuset, så himla fint. ♥

 
Dör parfym-döden ♥♥♥
Kommentarer (1)
/ Min vardag /

Now I'm home

Hej på er!!! ♥ har sovit borta två nätter och jag har haft det så mysigt och skönt! Gått i myspyskläder, inte haft nåt smink, vilat, kollat på filmer och bakat. Det var behövligt, men nu var det skönt att komma hem till lilla mamma.Och så är det ju nyårsafton idag!! Hur skall ni fira denna dag? :D själv har jag en del planer, så dags att få igång dagen!


Bild från i somras, lite lätt brun och solblekt hår..åh!