/ Min vardag /

Lunchat

Lunchade i stan idag med Sandra, vi åt en godgod sallad på vivaldi! Men ikväll ska jag bara ta det lugnt och fixa lite med matteprovet som vi har på tisdag morgon. Har också lite smått ångest för jag måste försöka hitta något jobb jag kan ha på helger/efter skolan så jag kan tjäna in extra pengar som alltid är kul att ha. Men samtidigt så måste jag ju ha tid till annat också..så får väl se! 


/ Skönhet /

För hår1. Moroccan Oil, motverkar friss, återger håret sin glans och blir inte allt för fettigt. 2. Björn Axén salt water haze strong, spayas i håret efter att du tvättat håret och ger "våglockar". 3. Batiste Dry Schampoo, sprayas i hårbotten för att slippa tvätta.

Kommentarer (0)
/ Min vardag /

Saturday

Hejsan! Hur har eran fredag/lördag varit?♥ Hoppas att dom varit lika bra som jag haft det! jag åkte ju till min syster igår och sov där till idag, supermysigt. Vi gick och köpte massa chips och godis och åt pomfrites med chicken nuggets igårkväll. Mums fillibabba haha.

Vi kollade på The human centipede 2 igår också och fy fasen vilken äcklig film säger jag bara, men ettan är ganska så mycket bättre. Så för er som gillar psykopat/skräck/äcklig/jag-kommer-spy-snart-filmer så är denna ett hett tips! Ikväll ska jag umgås med mamma och sen ska jag träffa Nirre, så han kan hjälpa mig med matten osv.