/ Min vardag /

It's ok

Nu är det såhär att jag tänkte återvända till min kära lilla blogg igen! Har gått 2 dagar sen jag bloggade sist..men iallafall så mår jag bra, bättre än på länge! 
Igår var jag i riksdagen i sthlm med klassen och så var jag på jätte konstigt humör så jag gick ut på en promenad i mer än två timmar på kvällen, sen gick jag hem och la mig, så skönt. Sen idag hade vi ingen skola så jag var med mamma ett tag, sen träffade jag sandra, hon var borta i Alanya i en vecka så man' vad jag saknade henne! ♥ hon fick mig på bättre humör idag, för vi skrattade åt våra asdåliga skämt hela tiden, haha hursomhelst. Jag är tillbaks på heltid nu! xx.


 
/ Min vardag /

BloggpausTrodde aldrig att det här skulle komma ifrån mig, men jag ska ta en liten bloggpaus! Kände att det var väldigt viktigt att jag berättade det till alla er fina, underbara läsare. Så att ni inte skulle undra, så nu vet ni! 
Vet inte hur länge jag inte kommer blogga, det kanske bara är någon dag eller en vecka, men hursomhelst så kommer jag logga in på devote och läsa kommentarer, och läsa dom jag följer på bloglovin' ! Men fram tills jag bloggar så vet ni nu att jag lever! We'll stay in touch, bye! ♥ 
/ Nytt in /

New in

I lördags var jag i Stockholm med Sanna och jag köpte lite nya ting där som jag tänkte visa. Var en grymt kul dag i lördags! 

Vit virkad tröja, Zara 299 kr.
Skor från din sko, 299 kr
Linne H6M 179 kr
Ögonbrynsfärg o nagellacksborttagning från cubus och H&M