/ Om mig /

10 things

 Jag brukar alltid skjuta upp plugg till sista minuten, och det är för att det är lätt att fastna vid facebook och blogg osv.

♥ Jag har världens bästa halvsyster och halvbror som jag älskar så otroligt mycket!

♥ Jag är rätt blyg när det kommer till att träffa och möta nya människor men sen när man pratat ett tag är det inga som helst problem!

♥ Jag har väldigt lätt att lita på människor, vilket kan vara en nackdel ibland då jag kan lita för mycket på fel personer.

♥ Jag är jätte jätte rädd när det kommer till höga höjder, och jag gillar verkligen inte att gå uppför och nedför stegar. Fast karuseller har jag däremot inga problem för, även om de är hur höga som helst.

♥ Jag ska flytta till New York med min bästa vän efter gymnasiet (!!!!!!!!!!!!!!!)

♥ Jag lyssnar mest på låtar med dunk i eller techno och låtar där det spelas gitarr, och sån där typisk radio musik.

♥ När jag sover tillsammans med någon i samma säng (kompis eller med någon i familjen) så brukar jag alltid putta kompisen bort från mig, och det gör jag i sömnen så jag vet absolut ingenting om vad jag gjort på natten när jag vaknar!

♥ Jag räknar ner dagarna till sommarlovet.

♥ Jag får ofta såna där dagar då jag känner att jag inte har några kläder att ta på mig till skolan även fast jag har fyra garderober med massa kläder.
/ Nytt in /

Converse


Här är mina nya skor som jag köpte förra veckan, dom ska jag använda nu när det är vår! WOHO.:) Scorett 699kr.
/ Min vardag /

Back on track!Hej allihopa! Hoppas ni har haft en toppen helg för det har jag haft! Jag åkte på kryssning i fredags och kom hem ungefär alldeles nyss. Och jag försökte blogga påväg till Stockholm med mobilen med det gick ju inte så bra för den ville varken ladda upp bilder eller skriva ett nytt inlägg, haha. Men jag fick ju hjälp ändå, och jag tror han läser det här så tack nirre :D 
Nu ska jag packa upp alla mina grejer jag hade med mig på resan och äta kina mat på stan och sen blir det nog bara plugg. Ha det bäst!