/ Min vardag /

Lake

Hejsan! Hoppas ni haft en grym helg! Jag har haft det jätte bra, förutom att det varit 30 grader varmt och helt kvav luft..sjukt jobbigt! Har inte kunnat sova på nätterna, antingen är det för varmt så tar jag  av täcket eller för kallt utan täcke eller så har jag haft irriterande myggbett på benen som jag kliat sönder under natten. OBS! sov inte med öppet fönster på landet! haha. Inte trevligt. Sen har jag grillat, badat vid sjön med kompisar, och det har varit riktigt trevligt! Har fixat svaren på resten av frågestunden så dom kommer snarast! ♥
/ Frågor och svar /

Frågestundssvar del 1

När började du blogga? 
Jag började i februari 2012!
 

Varför började du att blogga?

Först hade jag tänkt ganska mycket på att jag ville ha en blogg för att det verkade kul att ha ett som ett eget ställe att dela sina känslor på. Sen hade en del vänner blogg och så fastnade jag för det!


Ångrar du någonting du skrivit på bloggen?

Nej! Jag tänker igenom vad jag skriver innan och allt jag skriver står jag för!


Vad är det mest crazy du gjort?

Shit, ni vet när någon ställer en sånhär fråga? då blir det blackout för mig! Finns så himla mycket galet jag gjort men jag kommer inte på någon speciell händelse nu, haha.


Vad blir du mest inspirerad av?

Naturen! Jag älskar skog, ängar, blommor och ställen där marken är orörd. Jag känner lugn av sånt och kan börja tänka fritt och så älskar jag friluften, och sen gillar jag att ta bilder i naturen för fina bakrunder.


Favoritplagg i garderoben?

Just nu får det bli mina Levis shorts från Urban Outfitters!

Favorit outfit? Fina bilder!
Nu till sommaren får det nog bli klänning, eller shorts och någon söt topp!

Stockholm vs Göteborg?
Stockholm! I alla lägen. Jag älskar att allt finns där..gröna lund, shoppingen, alla uteställen man kan käka på, bion är till o med bättre.. till skillnad från Västerås. Har dock aldrig varit i Götelaborg. 


Natt vs dag?

Dag! Lätt. På dagen är det ljust och man kan vara ute och hitta på saker att göra. Och just nu på sommaren är det FÖR varmt för att kunna somna. Sen är jag mörkrädd också, hihi.


Är blond din naturliga hårfärg?

Ja!


Gillar du jusin bieber?

Nej, jag är inget fan av honom. Men en del låtar han sjunger är bra!


Vill du tippsa om min blogg? :)

Självklart! livetenligtbella.devote.se


vad brukar du käka till frukost??HAHAHA:D
Jag är allätare så jag äter nästan vad som helst! Men helst grovt bröd med ost, skinka o gurka eller fil och müsli!

Har du nå tips på hur man får blev besökare på sin blogg? :)

Bli medlem på hemsidor så som bloggportalen.se och bloggtrafik.nu. Stick ut med din blogg, skriv det DU själv känner för, visa att du finns genom att kommentera på andras bloggar, skriva i olika forum på nätet osv.


Vilka bloggar läser du?

Kompisars bloggar, dom jag följer på bloglovin och dom större bloggarna läser jag ofta så som Kenzas, Kissies, Dessies och paow.


Antingen eller

Katt vs hund
Häst vs Ko
Natt vs dag
En allra bästa vän vs många kompisar
Stockholm vs Göteborg


Favorit maträtt?

Tacos!
 

Vad har du för framtidsdrömmar?
Att jag kommer jobba och syssla med det jag vill, exakt vad jag vill jobba med är jag lite osäker över. Sen vill jag resa mycket och uptäcka världen, och sen vill jag nog sånt som alla vill - att gifta sig, skaffa barn, vara lycklig :)

har du twitter? 
Nepp!

 

Hur skulle du beskriva dig själv bäst?
Jag är en glad, positiv tjej med mycket fantasi och tankar som snurrar i huvudet på mig, kan väldigt lätt bli irriterad över småsaker och om jag inte får som jag vill. Jag är väldigt pratglad men lite blyg när det kommer till att träffa nya människor! och mig kan man lita på!

 

/ Min vardag /

Fredag 27e juli

Hejsan mina små blåbär!

Just nu sitter jag utomhus på en filt i skuggan, så himla varmt har det varit dom senaste dagarna! Runt 30 grader faktiskt, fast vädret i Estland och Sverige är ju inte så olikt varandra egentligen. Igår tänkte jag blogga men då krånglade internet saken här så jag låg och solade istället. föresten har jag tänkt på en sak, att vissa tappar nog syftet med varför man bloggar. Jag tycker själv att man bloggar för sin egen skull och förstås för läsarnas skull men det är inte alls kul att läsa en blogg som härmar inlägg från någon annan, fast har man ingen bra fantasi så förstår jag nog att det blir så. Nu känns det som jag hackar på någon, men nejdå det gör jag inte. Ville bara få ur mig det, blogga om det DU tycker är intressant istället för att kopiera från andra! ;) 

Nu när jag fått det avklarat så håll utkik, ikväll kommer svaren till frågestunden upp! tack så hemskt mycket till alla er som ställt frågor, ni är amazing