/ Tankar och texter /

Nyårslöften

Jag tycker nyårslöften är som tomma ord på något sätt, jag menar, vill man börja kämpa med att ta tag i träningen så kan man ju bara göra det right away och inte komma med en ursäkt att nya året ska vara "motivationen" till det man vill förbättra och kämpa för, för har man kämparglöd kan man ju somsagt bara ta tag i saken direkt. MEN, nu har jag faktiskt ett par nyårslöften till mig själv ändå! 
 
1. Börja träna hårdare så att jag blir piggare också dessutom, så jag tänker börja träna hårdare, gå ut och springa när vädret tillåter, dra till gymmet oftare. Jag ska börja äta nyttigare som frukt och grönsaker som jag inte får i mig tillräckligt, inte äta så mycket onyttigheter mitt i veckan.

2
. Jag ska börja prioritera bättre - det som är viktigast ska alltid komma först. Som tillexempelt skolarbeten och att plugga långt i förväg till prov, då blir jag mindre stressad dessutom.

3
. Lägga energi på sådant jag tycker om och inte suga åt mig negativ respons från någon eller något! För jag är jätte duktig på att ta åt mig negativa saker från andra vilket jag inte mår bra, så jag måste börja fokusera på sånt jag mår bra av och umgås med dem jag tycker om! Så ja, att må bättre som en människa helt enkelt!

4. Bli bättre på att spara mina pengar, för jag spenderar det mesta av mina pengar på onödiga saker oftast och sedan när jag väl behöver pengar så har jag inte mycket pengar kvar.

5. Fixa till min blogg och börja tjäna pengar på bloggandet. Ni får säga vad ni vill, men jag SKA göra det! :)

 
      Har ni några nyårslöften? eller tycker ni att det är löften som man bara kommer att bryta? Berätta!


/ Min vardag /

KinabufféSitter och äter kinabuffé med min mamma! Alltså, helt ärligt så tror jag att hon och jag kommer bli kineser snart bara för att vi äter så mycket kinamat! Och så har jag ju en "Mat"-kategori i min blogg där jag lägger alla mina inlägg om mat i där, och jag undrar ju verkligen vad man kommer hitta för maträtter där? Haha. typiskt mig.
/ Nöje /

Filmtips

Dessa två filmer är verkligen sevärda måste jag säga, och båda har jag sett på bio. Den första som heter En oväntad vänskap såg jag på bio för någon vecka sedan, och jag fick fram lite tårar och skratt och ett plus i kanten är att filmen är på franska, inte en såndär jobbig franska där dom pratar så himla snabbt ni vet. Berättelsen om Pi såg jag också på bio för ett tag sedan, och den var faktiskt också väldigt bra, fint filmat med massa effekter och det tog hela 600 000 timmar att åstadkomma denna film!! Den blev riktigt spännande på slutet, finns i 3D dessutom. Gå och se dem här filmerna! 
Trailer till Berättelsen om Pi ser ni här och En oväntad vänskap här

Kommentarer (0)